Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

MAGUNKRÓL

 

KEDVES LÁTOGATÓ! 

SZEREZZEN EGY FELEJTHETETLEN SZÜLETÉSNAPOT GYERMEKÉNEK, VARÁZSOLJON JÁTSZÓTERET A KERTJÉBE, BÉRELJEN LÉGVÁRAT SZÜLINAPRA VAGY BÁRMILYEN ALKALOMRA! 

Családi vállalkozásunk azzal a legfőbb céllal indult 2002-ben,hogy légvárak bérbeadásával önfeledt szórakozást és felejthetetlen élményt nyújtsunk megrendelőink gyermekei számára. Ezzel a céllal dolgozunk több év múltán is nagy lelkesedéssel és odaadással. Számunkra az a legfontosabb, hogy gyermekeik álmát és megrendelőink kérését valóra váltsuk. Olyan légvárakat kínálunk, amelyek önfeledt szórakozást nyújtanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt a családi összejöveteleken és elengedhetetlen kellékei a nagyobb rendezvényeknek is. Szinte elképzelhetetlen egy jó rendezvény lebonyolítása légvár nélkül. Első évben csak egyetlen kis légvárral kezdtünk dolgozni, de rövid idő alatt kiderült, hogy ez nagyon kevés. Egyértelművé vált, hogy második légvárra van szükség. Nagyon nehezen térült meg a befektetés, de megérte. Kárpótol az a sok-sok nevetés, amivel a gyerekek nap mint nap megajándékoznak bennünket is játék közben. Később kiderült, hogy nagy igény a gyerekek részéről, hogy csúszdás légvárat vigyünk szülinapra, ezért beszereztünk egy nagyobb méretű Micimackós csúszdás légvárat. Megelégedéssel nyugtáztuk, hogy nagyon tetszik nekik. Ezért gyarapítjuk légvárparkunkat, hogy csak elégedett, mosolygós arcokat lássunk egy rendezvény végén. Lehetőleg többfunkciós játékokat szerzünk be, hogy minden gyerek megtalálja a legjobb szórakozási, mozgási lehetőséget. 
Légváraink nagy teherbírásúak, profi anyagból készültek ipari használatra, ezért még egyetlen alkalommal sem fordult elő, hogy nap közben használhatatlanná váltak volna. 
Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez továbbra is így maradjon. Ezért légvárainkat mindig a lehető legjobb állapotban tartjuk. Mindig tisztán szállítjuk a helyszínre. A legnagyobb biztonság érdekében több helyen lerögzítjük cölöpök segítségével. Igyekszünk mindig a legrugalmasabban kezelni megrendelőink igényeit, ezért ESŐS idő esetén indulás előtt telefonon mindig felvesszük a kapcsolatot ügyfelünkkel. Ha lehetséges, akkor áttesszük a rendezvényt egy másik időpontra. Ha nem sikerül megfelelő időpontot találni ekkor még mindig lemondhatja a megrendelését (csak esős időjárás esetén) fizetési kötelezettség nélkül. Ha pedig úgy dönt, hogy mégis vállalja a rendezvényt és mi elindulunk a helyszínre akkor már fizetési kötelezettsége van! 
A megrendeléseket mindig telefonon véglegesítjük az esetleges félreértések elkerülése miatt. Az e-maileket nem tudjuk percenként ellenőrizni, ezért biztos módja a megrendelésnek a telefonálás. Így elkerülhető, hogy egy légvárra ugyanarra az időpontra esetleg több megrendelést felvegyünk. 

AMIT A LÉGVÁRAKRÓL TUDNI ÉRDEMES 

A légvárakat úgy szabják, varrják össze, mint a ruhákat. Anyaguktól függetlenül több darabból készülnek ( kivéve azokat, amelyeket akár szájjal is fel lehet fújni az úszógumikhoz hasonlóan, anyaguk is hasonló és egy átlagos szobában is elférnek) és egy légfúvó segítségével fújják fel őket, ezáltal szinte lehetetlen sérülést szerezni használatuk közben. Használhatóságuktól, anyaguktól függően megkülönböztethetünk alkalmi, és tartósabb használatra készített légvárakat. Az alkalmi légvárak tökéletesen megfelelnek családi használatra, a vékonyabb anyaghasználatból fakadóan súlyuk sokkal csekélyebb, ezáltal sokkal könnyebb mozgatni, szállítani, telepíteni, viszont emiatt sérülékenyebbek és rövidebb az élettartamuk is. Terhelhetőségük is sokkal kisebb. Azokat a légvárakat amelyeket rendezvényeken látunk vastagabb, strapabíróbb anyagból készítik, ezáltal súlyuk elérheti a fél tonnát is. Hasonló az anyaguk, mint a teherautók ponyvája, ami köztudott, hogy nagyon hosszú élettartamú, majdnem mindent kibír. Nagyon erős szövet be van vonva rugalmas műanyaggal ezért nem szívja magába a vizet. Ezért lehetséges az, hogy egy kiadós eső után szinte azonnal, legfeljebb 20-30 perc elteltével ismét használható egy légvár. Ha kisüt a nap percek alatt szárad. A légvárakat szinte lehetetlen elszakítani, nagyon jól bírják a hőt, akár kisebb tűzet is képesek elviselni. Ilyen anyagból készült légvárakat kínálunk mi is. Jelenleg ót légvárunk van, de a közeljövőben gyarapítani szeretnénk a kínálatot. Új, szebb és több élvezetet nyújtó többfunkciós légvárakkal bővítjük a légvárparkunkat. 

Minden légvárunk megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak és ÉMI-TÜV vizsgával rendelkezik!